choose language
www.ila.mk
30  јун. 2012
Шеста изложба на историски возила
Шеста изложба на историски возила
Претставуваше вистинско задоволство да се биде спонзор на "Шестата изложба на историски возила" организирана од АМК Џип Рели Спорт, кои се потрудија историското наследство на две и четири тркала повторно да биде презентирано на Плоштадот Македонија во Скопје.

Корисничко барање
Име на компанија Адреса E-mail
Телефон Факс Лице за контакт
Опис на барањето