choose language
www.ila.mk
10  јан. 2012
Донација за штитениците на "Завод за рехабилитација на деца и младинци "Топанско Поле"- Скопје
Донација за штитениците на "Завод за рехабилитација на деца и младинци "Топанско Поле"- Скопје
Новогодишните и Божиќните празници, веќе десетта година по ред се убава причина за наша дружба со најмладите. Овојпат го посетивме "Заводот за рехабилитација на деца и младинци "Топанско Поле"- Скопје, и дониравме скромна помош за неговите штитеници.

Корисничко барање
Име на компанија Адреса E-mail
Телефон Факс Лице за контакт
Опис на барањето