choose language
www.ila.mk
Добродојдовте
Драги пријатели

Ви благодариме за посетата на нашaта новa веб-страна.

Искрено го цениме вашиот интерес за активностите на нашата компанија, и се надеваме дека нашите производи и услуги ќе ги исполнат вашите очекувања.


Главниот фокус на нашите активности е да станеме ваш сигурен партнер при планирањето на набавките и снабдувањето, да обезбедиме прецизни и навремени испораки и воедно да помогнеме при намалување на Вашите оперативните трошоци.


Со почит

Стефановски Игор
Управител
Ила ДООЕЛ


Корисничко барање
Име на компанија Адреса E-mail
Телефон Факс Лице за контакт
Опис на барањето