choose language
www.ila.mk
I mirëpritur

Të dashur miq

Ju faleminderit që e vizitoni ueb faqen tonë të re.

Ne e çmojmë interesimin tuaj për aktivitetet e kompanisë sonë dhe shpresojmë se produktet dhe shërbimet tona do t’i përmbushin pritjet tuaja.

Qëllimi kryesor i aktiviteteve tona është të bëhemi partneri juaj i sigurt gjatë planifikimit të furnizimeve, të sigurojmë dërgesa precize dhe në kohë dhe njëkohësisht të ndihmojmë në uljen e shpenzimeve Tuaja operative.


 

Me respekt

Igor Stefanovski
Administrator
ILA DOOEL

Kërkesat e përdoruesve
Emri i kompanisë Adresë E-mail
Telefon Fax Personi kontaktues
Përshkrimi i aplikimit