choose language
www.ila.mk
Skip Navigation LinksПроекти / ПОЧЕТНА
Водени од нашето долгогодишно искуство, и со голема поддршка од нашите деловни партнери и добавувачи, во состојба сме да реализираме целосни проекти за нашите клиенти. Досега имаме извршено проекти за SharrCem SH.P.K Косово, во сегменти на механичкото и електричното одделение, Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија, ИЗИИС, во телекомуникацискиот оддел, и други подолу споменати проекти.

Ова се дел од извршените проекти:

Корисничко барање
Име на компанија Адреса E-mail
Телефон Факс Лице за контакт
Опис на барањето